Opret dit selskab nemt og hurtigt

Dette indlæg er sponsoreret.

Du kan stifte selskab på mange forskellige måder, der hver især har sine fordele. ApS er en af de mest anerkendte selskabsformer, som har den store fordel, at det kræver en forholdsvis lille startkapital at komme i gang. Hvis du vælger et ApS kan du gøre det hurtigt og nemt online.

Hvordan adskiller ApS sig fra andre selskabsformer?

Et ApS er et såkaldt kapitalselskab, hvilket betyder, at ejerne har begrænset hæftelse. Denne konstruktion sikrer, at ejernes egen formue og selskabskapitalen holdes adskilt, bl.a. i tilfælde af konkurs.

Selskabsformens popularitet hænger navnlig sammen med kombinationen af den begrænsede hæftelse og det faktum, at det kun kræver 40.000 kr. i startkapital at oprette et ApS. Dette betyder samtidigt, at du aldrig vil kun tabe mere end de penge (minimum 40.000 kr.), du har skudt ind i virksomheden. Til forskel herfra koster det eksempelvis 400.000 kr. i startkapital at oprette et aktieselskab (A/S). 

Hvorfor vælge et ApS?

Der er mange øvrige fordele ved oprettelse af et ApS:

Mulighed for flere ejere og for at overdrage anparter:

Hvis du ønsker at starte virksomhed sammen med nogle, du kender, kan ApS være et oplagt valg, da det kan være ejet af flere. Dette medfører samtidigt, at det er nemt at overdrage anparter til medejere og nye investorer, hvilket giver en øget fleksibilitet.

Fleksibilitet i forhold til struktur

Ved at oprette et ApS kan du bl.a. oprette holdingselskaber, som giver mulighed for skattefrit udbytte og frasalg. 

Selvstændig juridisk enhed

Et ApS udgør en selvstændig juridisk enhed, hvilket kan have den fordel, at selskabsskatten bliver lavere. 

Udbredt og anerkendt selskabsform
Ved at skyde minimum 40.000 kr. ind i selskabet viser du samtidigt udadtil, at du tror på din virksomhed. Dette kan være med til at skabe tillid mellem dig og dine kommende, potentielle investorer.

Opret selskab gennem Legal Desk:

Opret selskab i form af et Aps – det er nemt og ligetil, når du udfylder Legal Desks online formular herom. Det tager ca. 10-15 min. at udfylde formularen, og på baggrund af dine svar udfyldes selskabsdokumenterne automatisk. Herefter skal du blot betale og underskrive, enten i hånden eller digitalt. Hvis du har valgt, at der skal være flere ejere, skal disse også underskrive hver især.

Legal desk sørger for hele registreringsprocessen, herunder at få sendt virksomheden til registrering hos Erhvervsstyrelsen, hvorefter du vil modtage dit CVR-nummer. 

Relaterede artikler

Populære artikler