Ansigtspleje: Skal du bruge facial oil?

Dette indlæg er sponsoreret.

Er du også efterhånden blevet bekendt med produktet facial oil, men er stadig i tvivl om hvad facial oil er – og om du bør bruge det? I denne artikel vil vi forklare dig hvad facial oil er og hvordan det adskiller sig fra den klassiske ansigtscreme. Hvem ved – måske det er det perfekte produkt for dig?

Introduktion til facial oil

Du tænker måske, at facial oil ikke er godt til typer med naturlig olieret hud. Det er dog ikke sandt! Faktisk kan selv en olieret hud drage fordele af facial oil. Det handler blot om at finde den rette facial oil, som passer til den individuelles personlige hudtype. Blot fordi facial oil er en slags olie, betyder det ikke, at huden vil blive fedtet og olieret i lang tid efter påførelsen. Olien trænger ind i huden og hjælper huden for forskellige måder. Når vi nu har fået afskaffet dette rygte om facial oil, kan vi gå videre med introduktionen nedenfor!

Olie tilfører generelt mere fugt, hvilket altid er godt til huden. Dog er det ikke blot denne egenskab, som facial oil bringer med sig. Olierne gør huden mere blød og derfor også mere modstandsdygtig – hvilket alle hudtyper har godt af og specielt i løbet af vintermånederne.

Hvis du har yderliggende blodkar og derfor har tendens til at blusse op, kan din hud ligeledes have godt af facial oil i vintermånederne, idet olien beskytter den sensitive og delikate ansigtshud på mest formidable vis. Ligeledes hjælper facial oil ansigtshudens naturlige barriere, hvilket betyder at bakterier og lignende vil have sværere ved at trænge igennem huden.

Der er generelt en masse fordele ved brug af facial oil – men er det noget for dig? Læs med nedenfor, hvor vi vil se nærmere på, hvem der bør vælge facial oil og hvordan facial oil adskiller sig fra den klassiske ansigtscreme.

Skal du bruge facial oil?

Hver type ansigtshud har brug for en specifik slags facial oil. Søg eventuelt råd hos en professionel, hvis du er helt i tvivl om, hvilket ansigts hudtype du har.

Specielt er kokos eller avocadoolie populært i blandt folk, som har meget tør hud. Både kokos og avocadoolie er gode olier, når det handler om at fugte ansigtshuden i dybden. Yderligere har arganolie fået meget positiv opmærksomhed i forbindelse med at hjælpe folk, som har problemer med acne og uren hud. Der sker ikke noget ved, at prøve sig frem i forbindelse med olier – måske lærer man sig selv og sin egen hudtype bedre at kende.

Facial oil kan også hjælpe dig med ar og sårheling, hvis du har haft problemer med dette. Her er olier som eksempelvis hybenkerneolie blevet meget anerkendt. Der er altså en del fordele ved facial oil, foruden det at fugte huden – hvilket er den klassiske dagcremes primære formål. Med facial oil får du altså både fugten men også en masse andre fordele.

Relaterede artikler

Populære artikler