Giv dine negle en kærlig hånd

At opretholde sunde og smukke negle er en vigtig del af en god håndplejerutine. Neglene skal plejes med nærende produkter for at holde dem stærke og glansfulde. Det er især vigtigt, når du bærer lange negle eller gerne vil have flotte farver på dem. Heldigvis er der mange måder, du kan pleje dine negle på, herunder følger et par hurtige tips til, hvordan du kan give dine negle en kærlig hånd.

Invester i et neglesæt

Et neglesæt fra vossy er en god investering, hvis man gerne vil have smukke og velplejede negle. Det kan være en god idé at investere i et professionelt neglesæt, da det typisk indeholder alle de nødvendige redskaber til at pleje sine negle.

Neglesættet kan typisk bestå af filer samt forskellige produkter til pleje af neglene. Disse produkter kan eksempelvis være olie, som man gøre dine negle sunde og glansfulde. Derudover kan sættet også indeholde underlakker og overlakker, som kan beskytte dine negle bedst muligt.

Rens og fil dine negle regelmæssigt

Det er vigtigt at holde sine negle rene og file regelmæssigt, men det er dog vigtigt, at du ikke filer dine negle for meget, da det i værste fald kan skade mere, end det gavner. Derudover er det også vigtigt, at du er forsigtig, når du renser dine negle, så du ikke skærer dig på filen. 

Spis dig til smukke negle

Det er ikke kun din hud, som kan have glæde af de rette fødevarer. Dine negle har også godt af at få de rigtige næringsstoffer. For at holde dine negle stærke og smukke skal du spise en sund og varieret kost. Fødevarer som æg, fuldkorn, grøntsager, magert kød og mejeriprodukter indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler til at holde dine negle sunde.

Vitamin A er især vigtig for neglene da det hjælper med at opretholde et stærkt bindevæv i neglenes overflade. Dette findes i mælkeprodukter, æggeblommer samt gulerødder og andre grøntsager. Vitamin B er ligeledes vigtig for dine negles vedligeholdelse, da det hjælper med at regulere cellernes funktioner, herunder produktionen af keratin, som udgør den største del af din negls struktur. Dette findes i fuldkornsprodukter, bønner samt nogle fisketyper som laks eller tunfisk.

Endelig er zink et mineral, der har betydning for dit immunforsvar samt vedligeholdelsen af din hud og dine negle, dette findes bland andet i ost, okse- eller svinekød samt nogle skaldyrstyper som muslinger eller rejer.

Ved at give dine negle en kærlig hånd kan du få dem til at se sundere og mere velplejede ud. Prøv at bruge en god olie og rens og fil dem efter behov. Derudover bør du heller ikke undervurdere effekten af den rette kost, dine negle vil takke dig.

Relaterede artikler

Populære artikler