Tre tips til at finde din ideelle personlige træner

Personlig træning vinder frem i disse år og ventes at blive endnu mere udbredt i fremtiden.

Med en personlig træner ved din side vil du typisk have bedre forudsætninger for at nå dine mål, hvad end du dyrker fitness, yoga, boksning eller noget helt fjerde. Træneren er 100 % fokuseret på at vejlede og støtte dig, hvilket helt sikkert vil smitte positivt af på din motivation.

Har du allerede sat dig nogle fysiske mål, men har du svært ved at gennemskue, hvordan du når dine mål, så har du brug for en dygtig træner. Læs her, hvordan du finder din ideelle træner.

#1 Vælg en specialiseret træner

De fleste personlige trænere er i stand til at rådgive om kost, træning og generel sundhed. Dermed ikke sagt, at trænerne har lige godt styr på alle sportsgrene og motionsformer.

Typisk vil trænerne være specialiseret i en eller flere ting. Din opgave bliver at finde en træner, der er specialist inden for netop dét, du brænder for. Det kunne f.eks. være yoga. Ønsker du at udvikle dig mentalt og fysisk ved hjælp af yoga, så skal du kigge efter en dygtig yogalærer nær dig.

Tip: RaskRask beskæftiger personlige trænere med vidt forskellige specialer. Hvad end du vil hjælpes i gang med yoga, styrketræning, vægttab eller konditionstræning, så kan du via www.raskrask.dk finde den perfekte træner til formålet.

#2 Vælg en træner, som du har god kemi med

Det er naturligvis svært at vurdere, om du har kemi med en person, som du kun har set et billede af. Det er ikke desto mindre alfa og omega, at du føler dig tryg ved træneren, og at du føler, at du kan dele alt med vedkommende.

Ved første møde med træneren vil du helt sikkert kunne fornemme, om det er et godt eller dårligt match. Viser det sig, at dig og din personlige træner er et mismatch, så bør du indlede jagten på en ny træner. Manglende eller dårlig kemi vil nemlig kunne have stor betydning for din udvikling.

#3 Læs anmeldelser og bedømmelser af træneren

Er du kommet så langt med din research, at du har fundet en personlig træner, som formentlig komplimenterer dig godt, så skal du tage affære på dette tredje råd.

Vores tredje og sidste råd går på at læse anmeldelser og bedømmelser af træneren. Er der tale om en træner med mange års erfaring, så må man antage, at flere kunder har tilkendegivet deres mening om vedkommende mht. kompetencer, seriøsitet etc.

Foruden førnævnte, så er det hensigtsmæssigt at tjekke op på, om træneren har gennemført uddannelser og / eller kurser inden for personlig træning. Bed evt. om at se et certifikat, hvis du gerne vil have bekræftet, at vedkommende har gennemført en faglig uddannelse.

Relaterede artikler

Populære artikler