Ultherapy stammer huden op indefra

Løs hud er desværre noget, der kommer med alderen. Man har derfor gennem tiden haft mange ritualer eller skønhedsrutiner for at hindre og afhjælpe løs hud. En af de mest populære behandlinger for tiden er Ultherapy, der også har fået tilnavnet Hollywood behandlingen, da den er særlig populær blandt kendte mennesker, da den løfter løs hud uden downtime og ar. Forstå, hvorfor i denne artikel.

Ultralydsbehandling opstrammer huden

Ultherapy bruger intens ultralydsenergi til at opvarme underliggende hudlag punktvist for at gøre løs hud mere spændstig. Ved at opvarme væv stimuleres kroppens naturlige produktion af kollagen fibre, og de eksisterende svage kollagene fibre styrkes. Huden bliver således strammet op indefra. Det er dog en lang proces, derfor ses resultater af behandlingen først et sted mellem 3 måneder til et halvt år efter behandlingen.

Resultaterne af Ultherapy varer længe

Normalt tager det 3-6 måneder, før man kan se resultater af Ultherapy behandling. Det kan virke som lang tid for mange. Selvom det tager lang tid, er den gode nyhed, at resultatet trods alt er holdbar i flere år efter bare én enkelt behandling. Hvis man er ung, skal behandlingen som regel kun gentages efter fem år. Er man ældre, er det nødvendigt at foretage behandlingen med mindre mellemrum, idet tyngdekraften og alderen som bekendt ikke er gode venner.

Ultherapy behandling kan bruges på hele kroppen

Man kan benytte sig af Ultherapy til opstramningen af huden i hele kroppen. Man kan få en behandling af hele ansigtet eller blot omkring øjnene, brynene eller halspartiet.  På kroppen kan man få en opstramning af løs hud på arme, lår eller få en opstramning af maveskind – helt uden kirurgi.

Ultherapy er FDA godkendt

Ultherapy blev lanceret i 2015 af den tysk privatejet farmaceutiske selskab Merz, der har eksisteret i over 110 år. Merz har baseret Ultherapy på samme teknologi, som man bruger i radiologi til ultralydsscanning under graviditet. Det er derfor en velkendt teknologi brugt på en ny måde. Ultherapy er den eneste ikke-kirurgiske behandling mod løs hud, der er sikkerhedsgodkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, som er den førende sikkerhedsanstalt for godkendelse af lægemidler og medicinsk udstyr i verden.

Hvad koster en Ultherapy behandling?

Prisen på en Ultherapy behandling er forskelligt afhængigt af, hvilket område man vil behandle, og hvor man bliver behandlet. Typisk vil en Ultherapy behandling koste mellem 7.000 – 32.000 kroner. Noget af det dyreste at behandle er brystpartiet, der koster 15.000 kroner. I den billige ende er et brynløft behandling, som typisk vil koste 7.000 kroner.

Relaterede artikler

Populære artikler