Mød Motivas nyeste implantat gennem JOY programmet

Dette indhold er sponsoreret

Hos Motiva har de for nyligt introduceret JOY programmet, som introducerer deres nye implantat Egonomix2. Programmet er designet til at hjælpe kvinder med at opnå deres mål, og få støtte hele vejen med et omfattende garantiprogram. Motiva Ergonomix2 er designet til at føles som en endnu mere naturlig del af kroppen gennem ny revolutionerende teknologi. Læs med her om dette forbedrede implantat, JOY programmet som indeholder forskellige fordele og muligheder for støtte, samt det bæredygtige aspekt, som Motiva også har meget fokus på i deres arbejde. 

Den nye generation indenfor implantater

Egonomix2 er Motivas nyeste implantat, og det er den nye generation indenfor implantater. Dette implantat har en unik teknologi, som er forbedret i forhold til ergonomi og komfort. Derudover gør teknologien det muligt, at implantaterne efterligner bevægelsen i det naturlige væv, så ikke kun funktionaliteten, men også patientens velvære øges. Dette implantat har flere fordele i forhold til tidligere generationer af implantater, herunder bedre stabilitet og større fleksibilitet. Som et resultat er Motiva Egonomix2 den mest avancerede teknologi indenfor implantater på markedet i dag.

JOY programmet og hvad det indeholder

JOY programmet er et forløb, der har øget fokus på at støtte gennem hele rejsen. Der er inkluderet den nyeste implantat teknologi – nemlig Egonomix2. Derudover er der mulighed for at få økonomisk støtte, hvis man gerne vil have fjernet implantaterne igen, gennem Woman´s Choice Program, hvilket giver kvinder mulighed for at træffe valg, der passer til dem. Derudover giver JOY programmet kvinder en chance for at blive støttet i deres valg og få den bedste løsning. Dette inkluderer den interaktive digitale oplevelse, hvor man kan finde undervisning og støtte gennem forløbet. Der er også et garantiprogram og meget andet inkluderet i JOY-programmet.

Det bæredygtige aspekt

Hos Motiva går de meget op i at være bæredygtige på flere forskellige planer. Både med hensyn til at fremme velvære og at være CO2 neutrale. Der er blandt andet taget udgangspunkt i FN´s mål for bæredygtig udvikling, som indeholder 17 forskellige mål, der bygger videre på de otte 2015-mål. Derudover har de fokus på Women´s Empowerment Principles, som igen har fokus på en række forskellige områder, der skal fremme kvinders rettigheder og muligheder.

Med JOY programmet fra Motiva kan du opnå et naturligt resultat med deres seneste implantat, som bruger en revolutionerende teknologi. Det er en skræddersyet løsning, der giver dig mulighed for at få støtte og vejledning hele vejen gennem forløbet samt et garantiprogram.

Relaterede artikler

Populære artikler